De TWERKchocolade helpt, dat weet iedereen ondertussen.

Maar 3 jaar geleden werd TWERK zélf geholpen.

Tijdens de Warmste Week opende TWERK een drukbezochte pop-up in Hartje Herentals, waar meer dan 1500 mensen hun Chocolate 4 Life kwamen kopen. Het gaf TWERK een heel warm gevoel te weten dat zoveel mensen ons initiatief wilden steunen.

TWERK werd toen ook extra gesteund door Christophe Lambrecht, de medebezieler en  -oprichter van Music 4 Life. Uit sympathie voor ons project stelde deze warme Kempenzoon toen een speciale playlist samen, die 10 dagen lang in ons winkeltje speelde. Een playlist met allemaal chocolademuziek, op maat gemaakt voor TWERK, zelfs met eigen bindteksten. Onze DJ YOLOTANKER maakt van die muziek trouwens dankbaar gebruik om zijn Luide Zaterdag-set wat te stofferen…

Op 3 jaar tijd is er heel veel veranderd. TWERK is enorm gegroeid. Wegens Corona kunnen we onze pop-up in 2020 niet openen.

En Christophe is er helaas niet meer.

Als eerbetoon aan iemand met een heel groot en warm hart, kan u die chocolademuziek hieronder nog eens afspelen. En Christophes stem nog een keer horen.

Want Chocolade helpt, maar muziek – soms – nog meer.

Laat deze pagina openstaan, en misschien tovert de muziek een lach op je gezicht.  Misschien helpt het wat in deze rare en donkere dagen.

Ook via spotify kan je Christophes playlist beluisteren. Zijn jingles konden we daar helaas niet uploaden.

Scroll to Top